Futbol

Nolito prefereix no pensar en l'interès del Barça i centrar-se en la seva feina amb el Celta

El davanter del Celta ha demostrat bona cintura cada cop que li han preguntat sobre l'interès del club blaugrana en el seu fitxatge des de la concentració de la selecció espanyola a Las Rozas

Actualitzat

El jugador del Celta Manuel Agudo "Nolito" no es planteja ara mateix la possibilitat de recalar al Barça i prefereix centrar-se en la seva feina al club gallec. El davanter del Celta ha demostrat bona cintura cada cop que li han preguntat sobre l'interès del club blaugrana en el seu fitxatge des de la concentració de la selecció espanyola a Las Rozas.

"Intento estar tranquil i ajudar el Celta el màxim possible, desconnectat de tot el que es diu de mi. Intento ser com sempre, alegre, i en la resta estic tranquil. En aquest aspecte intento ser sempre el mateix", ha comentat Nolito en roda de premsa.

Mesurant les seves paraules al màxim, Nolito ha reconegut que ha vist avui una portada en la qual se'l vincula de nou al FC Barcelona, i s'ha mostrat convençut que el millor l'espera en el futur si manté el seu actual nivell. "No ha fet falta que em truqués la meva família, he vist la portada a l'hora d'esmorzar, però intento estar desconnectat i concentrat amb el meu equip", ha confessat.

"No sé si estic en el millor moment de la meva carrera, però sí que estic molt feliç i em trobo bé. M'estan sortint les coses bé, no em puc queixar, però penso que el millor està per arribar", ha afegit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut