Nolito és un dels davanter de referència del Manchester City de Pep Guardiola
Futbol internacional

Nolito: "Luis Enrique em va fer veure que si no m'aprimava 10 quilos no jugaria mai a Primera"

El davanter del Manchester City ha explicat que va ser l'entrenador asturià qui li va fer deixar els mals hàbits alimentaris

Actualitzat

"M'entrenava i menjava, m'entrenava i menjava i m'entrenava i menjava", amb aquestes paraules, un dels davanters amb més projecció d'Europa, Nolito, descriu com era el seu dia a dia abans que Luis Enrique aparegués a la seva vida en una entrevista als diaris britànics "The Guardian" i "Daily Mail".

L'andalús del Manchester City ha revelat que va ser el tècnic asturià, primer quan van coincidir al Barça B i després al Celta de Vigo, qui li va fer veure que "havia de perdre 10 quilos si volia jugar a Primera Divisió" i és que Luis Enrique va aparèixer just en el moment oportú, en aquell moment en què els jugadors o fan un pas endavant i es guanyen un lloc al màxim nivell o es queden per sempre més en una discreta posició fins a la fi de la seva carrera futbolística: "Va apostar molt fort per mi, i jo en aquella època tenia una mica de sobrepès. Per mi ja estava bé", però per al tècnic asturià no estava bé que un jove amb un talent com el de Nolito acabés sense donar tot el seu potencial a causa del menjar poc saludable: "Galetes, pa, Coca-Cola... tot molt bo però és una porqueria per a la meva professió", però l'avui davanter del City es va posar a dieta i va perdre els 10 quilos que li permetien guanyar en velocitat, agilitat i, a la llarga, estalviar-se lesions.

D'aquell Nolito al d'avui hi ha un abisme i és que ell mateix reconeix que un cop va integrar una dieta saludable en el seu dia a dia, la seva carrera esportiva va fer un gran salt endavant.

Anar al contingut