Bàsquet

Noemí Jordana s'ofereix a continuar a l'Uni Girona una temporada més

La capitana de l'equip, que es plantejava la retirada, ha fet un pas endavant en saber que el club havia aturat la planificació a l'espera de conèixer la implicació dels patrocinadors

Actualitzat

L'Uni Girona té aturada la planificació de la pròxima temporada fins a conèixer la implicació dels seus principals patrocinadors. En una situació d'incertesa, l'equip gironí ha rebut una notícia positiva: la capitana Noemí Jordana ha trucat al club per oferir la seva continuïtat una temporada més, a falta de discutir-ne els detalls a la seva tornada de vacances.

Jordana, de 35 anys, va acabar la temporada sense tenir clar el futur i plantejant-se fins i tot la retirada. Però les informacions que qüestionaven la viabilitat del projecte semblen haver motivat la jugadora gironina a fer el que distingeix un capità: mantenir-se en el vaixell en els moments complicats: "He decidit que compteu amb mi per a la temporada vinent i del meu contracte ja en parlarem més endavant, quan tot estigui més clar. Una abraçada i ànims." És part del missatge que, segons ha transcrit el web del club, va enviar Jordana en saber que la situació era delicada.     

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut