Futbol

"No veig un Madrid sense Cristiano", adverteix Zidane

L'entrenador del Madrid surt en defensa del portuguès, molt discutit els últims dies. "Tothom l'estima, el club i l'afició", ha assegurat el francès en la prèvia del partit de Copa contra el Leganés.

Actualitzat

Zinedine Zidane, entrenador del Reial Madrid, ha assegurat aquest dimecres en roda de premsa que no s'imagina el club blanc sense Cristiano Ronaldo, que podria abandonar l'entitat madridista aquest estiu.

En la prèvia del partit de Copa entre el Leganés i el Madrid, Zinedine Zidane s'ha posicionat a favor de Cristiano Ronaldo, molt discutit en els últims dies. El seu baix rendiment ha disparat els rumors sobre la seva continuïtat al Bernabéu.

"Cristiano està en el seu club, allà on ha d'estar. El club, l'afició i tota la gent l'estima. El que ha fet... sempre dic el mateix. No veig un Reial Madrid sense Cristiano. La part esportiva és el que m'interessa més. Ell sempre hi és" que no ha volgut entrar en qüestions relatives al contracte del portuguès.

El jugador portuguès té contracte fins al 2021 però, segons apunten a la premsa madrilenya, ha demanat un augment de sou que l'equipari a Lionel Messi (Barcelona) o Neymar (París Saint-Germain), fet que hauria mogut el club a col·locar-li l'etiqueta de transferible.

ARXIVAT A:
Zidane
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut