Pau Gasol fent una entrada a cistella
Pau Gasol fent una entrada a cistella (Foto: EFE)
Bàsquet

Nit victoriosa de Pau Gasol, Marc Gasol i Ricky Rubio a l'NBA

Els tres representants catalans han pogut anar a dormir amb la satisfacció de la feina ben feta. Pau Gasol ha contribuït amb 22 punts en la victòria dels Bulls sobre els Bucks (86-95). El seu germà Marc també ha estat a l'alçada i ha anotat 18 punts en el sorprenent cinquè triomf dels consecutiu dels Grizzlies, aquesta vegada a Phoenix (91-102). Ricky Rubio, per la seva banda, també ha fet bons números (14 punts i 12 assistències) i els seus Timberwolves han superat els Nets (91-98).

Actualitzat

Els tres representants catalans han pogut anar a dormir amb la satisfacció de la feina ben feta. Pau Gasol ha contribuït amb 22 punts en la victòria dels Bulls sobre els Bucks  (86-95), el seu germà Marc també ha estat a l'alçada i ha anotat 18 punts en el sorprenent cinquè triomf dels consecutiu dels Grizzlies, aquesta vegada a Phoenix (91-102); Ricky Rubio, de la seva banda, també ha fet bons números (14 punts i 12 assistències) i els seus Timberwolves han superat els Nets (91-98).

La ratxa dels Memphis Grizzlies ja és la millor que ha protagonitzat mai la franquícia. Els de Tennessee són el segon equip a sumar 5 victòries (per cap derrota) darrere els Houston Rockets. La seva última víctima han estat els Phioenix Suns, que han caigut clarament. El millor anotador aquesta vegada ha estat el base Mike Conley, amb 24 punts. Marc Gasol, per la seva banda, ha aportat 18 punts més 5 rebots i 6 assistències en un altre triomf coral dels Grizzlies.

Tampoc va gens malament el nou projecte dels Chicago Bulls (4 victòries per 1 derrota), amb un Pau Gasol cada cop més destacat: davant els Milwaukee Bucks, el de Sant Boi de Llobregat ha anotat 22 punts i ha capturat 14 rebots per assegurar una victòria que per moments ha perillat.

Ricky, a prop del triple-doble

Els Minnesota Timberwolves comencen a adaptar-se a la vida sense Kevin Love. Ara és Kevin Martin qui assumeix més protagonisme en l'apartat anotador, i amb 26 punts ha estat un malson per als Nets. Al seu costat, un Ricky Rubio molt millorat ha estat a prop d'aconseguir un triple-doble: el de Masnou ha anotat 14 punts, ha repartit 12 assistències als seus companys i ha capturat 8 rebots. Els Wolves sumen ara 2 victòries per 2 derrotes.

Nova decepció dels Cavs

I mentrestant, els Cleveland Cavaliers han sumat la seva tercera derrota en quatre partits. I han caigut de forma dolorosa a la pista dels Utah Jazz (102-100), amb una cistella sobre la botzina de Gordon Hayward que ha tirat per terra tota la feina de LeBron James (31 punts) I Kyrie Irving (34) per endur-se el partit.

Els resultats de la jornada:

Charlotte Hornets        96       Miami Heat               89

Philadelphia Sixers      89       Orlando Magic            91

Boston Celtics          107       Toronto Raptors         110

Brooklyn Nets            91       Minnesota Timberwolves   98

Detroit Pistons          98       New York Knicks          95

Milwaukee Bucks          86       Chicago Bulls            95

San Antonio Spurs        94       Atlanta Hawks            92

Phoenix Suns             91       Memphis Grizzlies       102

Utah Jazz               102       Cleveland Cavaliers     100

Sacramento Kings        131       Denver Nuggets          109

Golden State Warriors   121       Los Angeles Clippers    104

Washington Wizards       96       Indiana Pacers        (pròrroga) 94

Anar al contingut