Handbol

Nikola Karabatic, nomenat millor jugador del món per tercera vegada

El jugador francès del PSG, de 32 anys, ha superat per unanimitat la resta d'aspirants en una votació feta per experts, premsa i aficionats. En categoria femenina, la romanesa Cristina Neagu també ha rebut aquesta distinció per tercera vegada

Nikola Karabatic, millor jugador mundial del 2016 (Reuters)

La Federació Internacional d'Handbol ha escollit Nikola Karabatic com a millor jugador mundial del 2016. És la tercera vegada que l'exjugador francès del Barça Lassa, des de la temporada passada a les files del París Saint-Germain, obté aquest reconeixement després dels guardons aconseguits els anys 2007 i 2014.

Karabatic, de 32 anys, ha superat per unanimitat la resta d'aspirants en una votació feta per experts, premsa i aficionats i s'ha imposat al porter alemany Andreas Wolff i el danès Mikkel Hansen, company del francès al PSG.

En categoria femenina, la romanesa Cristina Neagu també ha rebut aquesta distinció per tercera vegada en el seu palmarès, després de superar la noruega Nora Mork, segona. La tercera plaça ha estat per a l'holandesa Nycke Groot.