Mundial

Croàcia confirma que Nikola Kalinic no seguirà al Mundial per molèsties a l'esquena

Al seleccionador croat, Zlatko Dalic, no li va agradar que el davanter del Milan es negués a sortir a les acaballes del partit davant Nigèria al·legant mal a l'esquena

Actualitzat

El seleccionador de Croàcia, Zlatko Dalic, ha argumentat la marxa de la concentració del davanter Nikola Kalinić per "problemes a l'esquena" després del partit que el conjunt balcànic va disputar davant Nigèria. La Federació de Futbol de Croàcia ha informat que el davanter del Milan abandona el lloc de residència de Croàcia al Mundial de Rússia 2018, a Sant Petersburg, per posar rumb al seu país.

"En el partit amb Nigèria, Kalinic va sortir a escalfar per saltar a la gespa en el transcurs de la segona part. No obstant això, el jugador va indicar que no estava preparat per jugar perquè va sentir un problema a l'esquena que ja va acusar anteriorment contra el Brasil i Anglaterra i que va reaparèixer durant l'entrenament. Ho vaig acceptar amb tranquil·litat i com que necessito jugadors en condicions i sans, vaig prendre aquesta decisió", ha explicat el seleccionador croat en roda de premsa. 

Dalic ha justificat així la sortida de la concentració de la Croàcia de Kalinic després que el diari esportiu croat "Sportske Novosti" publiqués aquest dilluns que Nikola Kalinić havia estat expulsat de l'equip per haver-se negat a jugar contra Nigèria quan quedaven cinc minuts per al final. El rotatiu publica com a notícia exclusiva que el seleccionador croat, Zlatko Dalic, va expulsar el seu davanter de la selecció per considerar que aquest va violar la disciplina i les regles de comportament.

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut