Futbol internacional

Nigèria treu els colors a l'Argentina en un amistós sense Messi al Krasnodar Stadium (2-4)

Sense el blaugrana Leo Messi, la selecció "albiceleste" ha encaixat una inesperada desfeta després d'avançar-se per 2 a 0 amb gols de Banega i Agüero. Iheanacho, Idowu i un doblet d'Iwobi han culminat la remuntada nigeriana

Sense Leo Messi, que ja és a Barcelona, l'Argentina ha patit un fort revés en l'amistós contra Nigèria disputat al Krasnodar Stadium. El partit es presentava plàcid per als de Jorge Sampaoli. Més encara quan Ever Banega, primer, i el Kun Agüero, després, han posat el 2 a 0 al marcador.

Semblava que seria una victòria còmoda de l'"albiceleste". Però just abans del descans ja ha començat el festival de Nigèria amb el gol de falta d'Iheanacho que ha retallat distàncies. Ja en la segona meitat, el combinat africà ha capgirat el marcador en els primers 10 minuts de la represa.

El davanter de l'Arsenal Iwobi ha fet l'empat a dos i, sense que l'Argentina pogués reaccionar, Idowu ha posat Nigèria al davant en el marcador. En el minut 73, de nou Iwobi, després de fer una sotana a Mascherano, ha marcat de xut creuat per marcar el 2 a 4 definitiu. Un resultat inesperat que confirma que la selecció argentina encara té molta feina per fer després de la seva agònica classificació per al Mundial de Rússia.