L'alegria dels nigerians contrasta amb l'abatiment dels bosnians. (Foto: Reuters)
Futbol

Nigèria avança a costa de la mala estrella de Bòsnia i lluitarà amb l'Argentina pel primer lloc del grup F

L'única selecció que debutava en el Mundial, la de Bòsnia i Hercegovina dirà adéu a la competició després de caure contra Nigèria (1-0) la matinada de diumenge. Un comiat cruel, atès que l'àrbitre va anul·lar un gol legal de Dzeko. El gol africà el va fer Odemwingie en una jugada molt discutida.

Actualitzat

L'única selecció que debutava en el Mundial, la de Bòsnia i Hercegovina, dirà adéu a la competició després de caure contra Nigèria (1-0) la matinada de diumenge. Un comiat cruel, atès que l'àrbitre, Peter O'Leary, va anul·lar un gol legal d'Edin Dzeko que podia haver donat vida al conjunt balcànic.

A més, en el gol dels africans, es podia considerar que Emmanuel Emenike va fer falta a Senad Lulic, en la jugada que va acabar amb la centrada que Peter Odemwingie va rematar per fer l'únic gol que va pujar al marcador.

De tota manera, en la segona part en podien haver arribat tres més a favor de Nigèria. Amb els bosnis abocats a l'atac per buscar l'empat, van deixar camp obert a les Súper Àguiles i el porter Asmir Begovic es va haver de multiplicar per salvar el 2 a 0.

Amb quatre punts en la classificació, Nigèria es trobarà amb la possibilitat de discutir-li el primer lloc del grup F a tot una Argentina en l'últim partit, que es jugarà el 25 de juny.

Anar al contingut