Nico Rosberg ha obtingut la seva primera "pole" de la temporada (Reuters)
Fórmula 1

Nico Rosberg sortirà el primer en el Gran Premi de la Xina, i Lewis Hamilton, l'últim

Els Mercedes ocupen el primer i l'últim lloc a l'engraellat de sortida, cosa que dóna un al·licient nou a la lluita pel Mundial

Actualitzat
Nico Rosberg, actual líder del Mundial de Fórmula 1, ha fet la "pole position" en el Gran Premi de la Xina. Tot i el domini de Ferrari en les sessions lliures, el pilot de Mercedes ha fet la millor volta en la part final de la fase de qualificació per assegurar-se el primer lloc. Darrere seu sortiran Daniel Ricciardo (Red Bull), Kimi Räikkönnen (Ferrari) i Sebastian Vettel (Ferrari).

La gran notícia, però, és que Lewis Hamilton (Mercedes), vigent campió de la Fórmula 1, està obligat a remuntar si no vol perdre pistonada en la lluita pel Mundial. El pilot anglès ha quedat eliminat en la Q1 després de no marcar temps. Hamilton ha sigut dels últims a sortir, ha tingut un problema mecànic i no ha pogut marcar temps. El pilot de Mercedes sortirà des de l'última línia de la graella amb Pascal Wehrlein (Manor), que ha obligat a parar la sessió amb una virolla per culpa dels tolls d'aigua que quedaven al circuit després de les pluges matinals.
    
Fernando Alonso (McLaren) ha estat a punt d'obtenir la classificació per a la Q3, però finalment s'ha hagut de conformar amb el dotzè lloc a la línia de sortida. Sí que ha rodat entre els millors Carlos Sainz (Toro Rosso), que sortirà vuitè.
Anar al contingut