Nico Rosberg i Valtteri Bottas després de la roda de premsa del GP del Japó 2016 (Reuters)
Fórmula 1

Nico Rosberg: "No li revelaré cap secret de Hamilton a Bottas"

L'expilot i vigent campió del món de Fórmula 1 considera que el seu substitut ha de trobar la manera de derrotar Hamilton tot sol

Actualitzat

Nico Rosberg ha revelat en una entrevista a la revista a l'agència de notícies Reuters que Valtteri Bottas li havia demanat de tenir una conversa, però l'actual campió del món, i ja retirat pilot de Fórmula 1, s'ha afanyat a matisar que està disposat a parlar amb el seu substitut a Mercedes de tot el que vulgui, però que no li explicarà com s'ho va fer per guanyar Lewis Hamilton.

"Valtteri té molt de talent i pot aconseguir grans coses amb el cotxe que tindrà. Vol parlar amb mi, però ha de saber que em mantindré neutral. No li explicaré cap secret de Lewis. Només l'ajudaré a integrar-se millor en l'equip", en un clar gest de complicitat cap al seu excompany d'escuderia.

En aquest sentit, Nico Rosberg augura a Bottas que no serà un Mundial gens fàcil: "Ha de ser un gran repte arribar a un nou equip amb Lewis, és un dels millors pilots".

A més, l'alemany ha admès que la relació amb Hamilton es va deteriorar molt al llarg de l'última temporada com a conseqüència de la seva rivalitat: "En el passat vam tenir molt bons moments i, qui sap, jo estic obert a tenir una millor relació amb ell en el futur".

Anar al contingut