Nico Rosberg
Nico Rosberg fa una aturada per canviar pneumàtics (Reuters)
Motor

Nico Rosberg marca la distància per assegurar-se una nova "pole position" al GP de Singapur

Ricciardo aconsegueix un valuós segon lloc i deixa un Hamilton irregular a la segona fila; Sainz i Alonso entren en el "top 10" i Vettel queda últim a causa d'una avaria

Actualitzat

Nico Rosberg ha tornat a ser el més fort en la classificació del Gran Premi de Singapur de Fórmula 1 i sortirà primer en la cursa de diumenge. En un circuit complicat, que dóna més oportunitats que d'altres als equips aspirants, l'alemany ha estat el millor en els tres trams i ha fet un temps estratosfèric (1.42,587) que ha deixat el segon classificat a més de mig segon.

I el segon no ha estat Lewis Hamilton, que no gira rodó aquest cap de setmana, i, tot i que ho ha provat fins l'última volta, ha acabat a set dècimes, superat per Daniel Ricciardo. Tot un èxit per al Red Bull, el fet d'haver-se situat al mig dels tot poderosos Mercedes. Els han seguit Max Verstappen i Kimi Räikkönen.

Entre els deu primers, havent entrat a la Q3, per tant, hi haurà els dos pilots espanyols. Carlos Sainz ha obtingut una excel·lent sisena posició. Fernando Alonso s'ha classificat novè. Si fan una bona sortida, tots dos tindran molt a dir en una cursa per a la qual es preveu molta agitació.

La decepció de la tarda ha estat Sebastian Vettel. El multicampió sortirà l'últim per culpa d'una avaria mecànica a l'eix posterior que l'ha deixat sense cap possibilitat de competir des de la Q1.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut