Nico Rosberg i Lewis Hamilton en la roda de premsa prèvia a l'última cursa de la temporada (Reuters)
Nico Rosberg i Lewis Hamilton en la roda de premsa prèvia a l'última cursa de la temporada (Reuters)
Fórmula 1

Nico Rosberg i Lewis Hamilton es disputen la corona del Mundial aquest diumenge a Abu Dhabi

Els dos pilots de Mercedes arriben amb possibilitats a l'última carrera de la temporada. Tan sols 12 punts separen Hamilton del líder Rosberg.

Ramon AngladaActualitzat

Aquest diumenge es disputa l'última cursa de la temporada de la Fórmula 1 a Abu Dhabi amb el campionat de pilots encara per decidir. L'alemany Nico Rosberg és líder amb 12 punts d'avantatge sobre el seu company a Mercedes, Lewis Hamilton. Els dos pilots han parlat aquest dijous en la roda de premsa prèvia a la carrera de diumenge als Emirats Àrabs.

Pel pilot britànic, l'única estratègia possible "és arribar el màxim de fort a diumenge amb l'objectiu d'intentar aconseguir-ho". Al seu cap no hi ha la possibilitat, com ha comentat durant la setmana el director de Red Bull, Christian Horner, "de buscar fer un tap" alentint la cursa si Hamilton es col·loca líder perquè altres pilots puguin avançar Rosberg. Tan sols "rodar tan ràpid com sigui possible i allunyar-me d'ell" i ha precisat que "quan tens entre 18 i 30 segons d'avantatge li estàs donant un cop molt fort al teu rival".

Per la seva banda, el líder del Mundial, Nico Rosberg, ha assegurat que busca "la concentració màxima, només queda una carrera i s'ha d'intentar guanyar i acabar l'any amb victòria". Sobre el seu rival, i alhora company d'equip, el pilot alemany ha afirmat que "ha fet una gran temporada i és un rival molt dur", però que de cara a diumenge Rosberg "només se centra en la victòria, i pensar en qualsevol altra alternativa no serviria de res".

Nico Rosberg en té prou per coronar-se campió si puja al podi. Les opcions de Hamilton passen per guanyar la carrera i que l'alemany sigui com a màxim quart. Si el britànic queda segon o tercer, Rosberg hauria de ser 7è o 9è respectivament.

Anar al contingut