Rosberg i Hamilton
Nico Rosberg i Lewis Hamilton, de l'escuderia Mercedes (Reuters)
Fórmula 1

Nico Rosberg i Lewis Hamilton dominen la primera sessió d'entrenaments lliures al GP de Rússia

Els pilots espanyols Carlos Sainz Jr. i Fernando Alonso han fet el 10è i 12è millor temps, respectivament

Actualitzat

L'actual líder del Mundial de Fórmula 1, Nico Rosberg, ha estat el més ràpid de la primera sessió d'entrenaments del Gran Premi de Rússia amb un temps d'1:38,127, seguit pel seu company d'equip Lewis Hamilton (1:38,849).

Els Mercedes han estat seguits pels dos monoplaces de l'escuderia Ferrari. Sebastian Vettel ha fet el tercer millor temps, encara que a més d'un segon de diferència amb Rosberg (1:39,175), i la quarta posició ha sigut per al finlandès Kimmi Räikkönen. El cinquè millor temps ha estat per Felipe Massa, que s'ha col·locat en els últims instants per davant de l'australià Daniel Ricciardo.

Pel que fa als pilots espanyols, Carlos Sainz ha fet el desè millor temps (1:40,654), mentre que Fernando Alonso ha marcat el dotzè registre (1:40,771) en aquests primers entrenaments al circuit semiurbà de Sochi. Alonso no ha pogut superar el seu company a McLaren, Jenson Button, per una dècima de diferència.

Les virolles han estat les protagonistes durant tota aquesta primera sessió. La brutícia de la pista ha provocat ensurts fent lliscar diversos monoplaces com en el cas de Hamilton, Vettel, Alonso i del rus Daniil Kvyat..

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut