El Williams de Keke Rosberg i el Mercedes de Nico Rosberg creuant la línia de meta del circuit de Mònaco (@MercedesAMGF1)
Fórmula 1

Nico i Keke Rosberg roden junts al circuit de Montecarlo amb els Fórmula 1 que van ser campions del món

Pare i fill han rodat en una exhibició per l'emblemàtic traçat monegasc amb el Williams i el Mercedes amb què es van coronar com els millors pilots del planeta

Poques vegades un pare i un fill comparteixen, a banda de la passió, les aptituds per arribar a dalt de tot en el mateix esport. Però a la Fórmula 1, l'il·lustre cognom Rosberg és sinònim de campions del món.

Aquest dijous, després que es disputessin els entrenaments lliures del GP de Mònaco, Keke i Nico Rosberg s'han posat la granota de pilots de nou i han rodat pels carrers que formen l'emblemàtic traçat urbà de Montecarlo amb els monoplaces que van guanyar el Campionat del Món. El pare, amb el Williams del 1982, i el fill, amb el Mercedes del 2016.

No hi ha hagut ni crònometres ni podis ni banderes a quadres. Pare i fill, Keke i Nico Rosberg, senzillament han gaudit pilotant plegats amb els seus Fórmula 1 a l'escenari més èpic de la categoria reina de l'automobilisme.