Motociclisme

Nicky Hayden està en estat crític després de ser atropellat mentre s'entrenava amb bicicleta a Rímini

El pilot nord-americà, de 36 anys, té lesions al pit i politraumatismes al cap en ser atropellat per un cotxe mentre s'entrenava amb bicicleta a la localitat italiana de Rímini

Actualitzat

El pilot nord-americà Nicky Hayden es troba en estat crític i les seves condicions no han millorat després de tenir un greu accident mentre s'entrenava amb bicicleta a la localitat italiana de Rímini. Hayden, campió del món de MotoGP el 2006 i que actualment disputa el Mundial de superbikes, ha estat atropellat per un cotxe, ha impactat contra el capó del vehicle i ha trencat el parabrisa abans de caure sobre l'asfalt, segons informa Riminitoday.it.

Hayden, de 36 anys, ha patit lesions al pit i politraumatismes al cap que han obligat els serveis d'emergència a estabilitzar-lo en el lloc de l'accident i traslladar-lo ràpidament a un hospital.

"Les condicions de Nicky Hayden són crítiques, no han millorat. El pilot està molt feble per sotmetre's a una intervenció quirúrgica", assenyala en un comunicat l'Hospital Maurizio Bufalini de la ciutat italiana de Cesena, en el qual es troba ingressat. El personal sanitari d'aquest centre especialitzat en trauma explica que "el problema més seriós és l'hematoma cranial" i informa que el pilot nord-americà ha hagut de ser sotmès a reanimació a la unitat de cures intensives.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut