Nick Kyrgios podrà rebaixar les vuit setmanes de suspensió si va al psicòleg (EFE)
Tenis

Nick Kyrgios podria rebaixar la sanció de vuit setmanes sense jugar si es posa en mans d'un psicòleg

L'ATP amplia la multa a 25.000 dòlars per tenir una actitud antiesportiva al Masters de Xangai i el suspèn fins al gener del 2017

Actualitzat

La setmana passada, Nick Kyrgios va protagonitzar una escena que va donar la volta al món durant el partit contra Mixa Zverev en el Masters 1000 de Xangai, i és que va tornar les pilotes amb una actitud deliberadament deixada i sense esforçar-se el més mínim en senyal de protesta per les decisions del jutge de pista.

L'ATP no va trigar a reaccionar i li va imposar una multa de 16.500 dòlars. Aquest dilluns, la màxima autoritat del tenis mundial ha ampliat el càstig i ha suspès Nick Kyrgios durant vuit setmanes sense poder competir. Amb l'aturada per les festivitats nadalenques, l'australià no podria tornar a agafar la raqueta fins al 15 de gener del 2017, si no és que acredita que s'ha sotmès a teràpia psicològica, circumstància que l'ATP consideraria per rebaixar-li la suspensió tres setmanes.

El tenista de 21 anys ha volgut reaccionar ràpidament a la notícia a través d'una carta on admet el seu error i accepta la decisió presa. Malgrat entonar el mea culpa, aprofita el text per justificar els seus actes emparant-se en la duresa del calendari tenístic. L'actual número 14 del rànquing ATP ha assegurat que aquesta sanció li servirà per millorar, però lamenta la imatge que va mostrar a terres xineses. Tot i això, Kyrgios no ha volgut especificar si utilitzarà la mesura atenuant proposada per l'ATP per tal de reduir la seva sanció i per la qual hauria d'accedir a visitar un psicòleg.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut