El pilot cerverí Àlex Márquez ha fet la pole en Moto 2 (EFE)
Moto GP

Àlex Márquez i Niccolò Antonelli fan les primeres "poles" de la temporada, a Qatar

El pilot cerverí ha superat Baldassarri i Bagnaia a Moto 2; Antonelli ha marcat el millor temps en la seva última volta de 2:06.364 i ha relegat Jorge Martín a la segona plaça

Actualitzat

El pilot cerverí Àlex Márquez ha fet la pole en Moto 2 al Gran Premi de Qatar, que enceta el Mundial de Motociclisme. Márquez ha superat Baldassarri i Bagnaia al circuit de Losail. 

Márquez ha estat molt superior als seus rivals i ha dominat la sessió qual·lificatòria amb gran autoritat. Aquest diumenge, doncs, sortirà del primer lloc de l'engraellat. De fet, sobre el paper Álex Márquez és un dels gran favorits per proclamar-se campió del món en aquest categoria.

 

Antonelli, el més ràpid a Moto 3

El pilot italià Niccolò Antonelli (Honda) s'ha endut la primera millor classificació d'entrenaments de l'any amb prou feines d'una mil·lèsima de segon d'avantatge respecte a Jorge Martín (Honda), en la sessió oficial de Moto3 per al Gran Premi de Qatar que diumenge es disputa al circuit de Losail.

Antonelli ha marcat el millor temps en la seva última volta de 2: 06.364, relegant Jorge Martín a la segona plaça, després d'haver estat el madrileny qui marqués la pauta durant bona part de la sessió oficial d'entrenaments.



 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut