Futb9o

Ni Mou ni Karanka; Casillas fa la roda de premsa posterior al partit reservada a l'entrenador

Ni Mourinho ni Karanka van fer la roda de premsa posterior al partit que fan els entrenadors. La sorpresa va saltar quan va entrar a la sala de premsa Iker Casillas per fer les valoracions del clàssic un cop acabat amb la victòria madridista per 1-3. Casillas, que va viatjar amb l'equip per fer pinya, ja que està lesionat, va explicar que ell va ser l'escollit per comparèixer davant la premsa perquè així es va decidir al vestidor, tenint en compte que és el capità.

Actualitzat
Ni Mourinho ni Karanka van sortir a la roda de premsa posterior al partit que fan els entrenadors. La sopresa va saltar quan va entrar a la sala de premsa Iker Casillas per fer les valoracions del clàssic un cop acabat amb la victòria madridista per 1-3. Casillas, que va viatjar amb l'equip per fer pinya, ja que està lesionat, va explicar que ell va ser l'escollit per comparèixer davant la premsa perquè així es va decidir al vestidor, tenint en compte que és el capità.

"Ha estat al vestidor on s'ha decidit que sortís jo, espero que no us hagi molestat. Ho faig encantat, perquè així puc felicitar els meus companys i a tot el madridisme. És un dia per gaudir", va explicar Casillas quan li van preguntar per què sortia ell i no un dels entrenadors.

"A l'equip, se li ha de donar un 10, els jugadors han estat molt bé i s'han esforçat. El partit ha estat molt ben plantejat, hem estat genials. El Madrid ha guanyat el Barcelona en l'aspecte tàctic i és just vencedor", va afirmar. Un resultat, va dir, amb què el Madrid "surt reforçat i d'alguna manera molt més motivat".

"Esperem que sigui un punt d'inflexió, d'alguna manera, tant en la Lliga de Campions, per fer un paper brillant, però tampoc no ens rendirem a la Lliga i seguirem lluitant fins al final". En aquest sentit, va confiar que el seu equip "traslladi el joc d'avui a Old Trafford" davant el Manchester United, i va elogiar Cristiano Ronaldo, després dels seus dos gols: "És un jugador molt important. Tots els nostres companys i jo sabem que és el nostre jugador de referència. Ha demostrat el seu nivell. És un jugador vital".

Finalment, va reconèixer que el Barça "no va estar del tot afortunat" en les últimes derrotes davant el Milan i el Reial Madrid. "Però conec jugadors del Barça. Sé que són competitius i que poden aixecar-se", va concloure.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut