Neymar
Neymar està convençut que encara ha d'arribar el seu millor futbol amb el Barça (Reuters)
Barça

Neymar: "Vull guanyar-ho tot, vull fer més gols"

El crac brasiler del Barça està convençut que encara ha de donar el millor d'ell mateix en el terreny de joc i amb la samarreta blaugrana

Actualitzat

Neymar ha repassat l'actualitat blaugrana en una entrevista al programa LaLiga World i ha deixat molt clar que vol "guanyar-ho tot, fer més gols, tornar a estar bé i seguir jugant bé".

Sobre el trident, el brasiler avisa que la set golejadora és insaciable: "Nosaltres volem més, més gols, més títols, més tot. Som amics i sempre el volem el millor per l'altre. Junts estem fent història".

En el cas de Messi, en particular, encara va una mica més enllà: "És un ídol. Aprenc coses d'ell cada dia. És diferent, no és d'aquest planeta, és Messi". En aquest sentit, Neymar ha mostrat, com no podia ser d'una altra manera, el seu profund desig que el 10 del Barça renovi ben aviat.

Luis Enrique ha estat un dels entrenadors que l'ha marcat més com a futbolista i, d'això, Neymar no se n'amaga: "És un dels més grans. El trobarem molt a faltar i li agareixo tot el que ens ha ensenyat".

El brasiler també ha reflexionat sobre l'expulsió a La Rosaleda que li va costar tres partits de sanció, entre els quals hi va haver el clàssic: "La segona targeta és error meu perquè vaig anar amb massa ganes cap a la pilota. No protestava per l'expulsió, però sí per la primera groga que no té res a veure amb el partit".

Anar al contingut