Neymar torna a l'onze titular (FC Barcelona)
Neymar torna a l'onze titular (FC Barcelona)
Barça

Neymar torna a l'onze titular del Barça

Torna la davantera de luxe del FC Barcelona després que el brasiler s'hagi recuperat de les galteres. Sergi Roberto ha estat el designat per jugar de lateral dret en el lloc del lesionat Dani Alves

Actualitzat

Luis Enrique ha donat entrada en l'onze inicial del FC Barcelona davant el Màlaga en el primer partit d'aquesta lliga al Camp Nou a la seva tripleta màgica en l'atac: Leo Messi, Luis Suárez i un Neymar ja recuperat de les galteres que el van deixar fora de la primera jornada de Lliga.

Al mig del camp, Busquets també serà titular després de rebre l'alta mèdica del seu turmell aquest mateix dissabte al matí. Els altres dos migcampistes seran Andrés Iniesta i Ivan Rakitic.

La defensa que protegirà la porteria de Claudio Bravo estarà integrada per Sergi Roberto en el lloc del lesionat Dani Alves, Javier Mascherano, Thomas Vermaelen i Jordi Alba. El tècnic asturià confia amb aquesta alineació evitar que el Màlaga es converteixi en el malson que va ser la temporada passada per al seu equip (empat a 0 a La Rosaleda i 0 a 1 al Camp Nou).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut