Neymar, en una imatge recent (Reuters)
Barça

Neymar torna a Barcelona sense parlar del seu futur

El crac brasiler s'ha de reincorporar aquest dimecres a la disciplina del Barça mentre persisteixen els rumors sobre la seva possible marxa al PSG

Actualitzat

És el culebron de cada estiu, però queda per saber si aquest cop va de veritat. El futur de Neymar torna a estar en l'aire. Tot i que el brasiler va renovar el seu contracte amb el Barça el passat mes d'octubre, algunes informacions indiquen que ja hauria acceptat les condicions que li ofereix el París Saint-Germain i que el club parisenc pagarà al Barça la clàusula de rescissió del seu contracte, xifrada en 222 milions d'euros.

Si tirés endavant, seria de lluny el traspàs més car de la història del futbol. Però el club blaugrana està convençut que Neymar continuarà al club i altres versions periodístiques indiquen que el PSG no està disposat a fer un dispendi tan important.

Neymar ha tornat aquesta matinada de les illes Balears, on ha passat els últims dies, i aquest dimecres s'ha de reincorporar a la disciplina de l'equip per fer un entrenament i després viatjar a la gira nord-americana. Ni ell ni el seu pare i representant han comentat res als mitjans que els esperaven a la seva arribada a l'aeroport. Tothom estarà pendent del que faci i digui el crac brasiler en les pròximes hores, fins que es confirmi quina de les previsions contradictòries sobre el seu futur és la bona.    

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut