Neymar i els seus companys de selecció canten l'himne després de guanyar l'or (EFE)
Futbol

Neymar s'incorpora a la selecció absoluta del Brasil després de 4 dies de descans

El jugador blaugrana ha gaudit de 4 dies lliures després de guanyar la final olímpica de futbol i aquest dijous ha tornat a la feina, però ara ja amb l'absoluta

Actualitzat

Neymar, després de quatre dies lliures des que va guanyar la medalla d'or de futbol amb la selecció olímpica del Brasil als Jocs de Rio, s'ha incorporat aquest dijous a la seva selecció absoluta juntament amb els migcampistes Paulinho i el també olímpic Renato Augusto.

El davanter del FC Barcelona ha començat a treballar a Sao Paulo amb els altres dos futbolistes que han arribat amb ell, primer al gimnàs i després amb pilota al camp del Corinthians a les ordres del preparador físic Fábio Mahseredjian i l'auxiliar tècnic Cléber Xavier.

El Brasil ha d'afrontar dos partits de la fase de classificació per al Mundial de Rússia del 2018. El primer, el dia 1 de setembre a Quito, contra l'Equador, i el segon, el dia 6, com a locals a Manaos, contra Colòmbia.

Després de 6 jornades disputades, el Brasil és el sisè del seu grup amb 9 punts. L'Equador és segon empatat a punts, 13, amb el líder, l'Uruguai, i Colòmbia la cinquena amb 10 punts, fora dels llocs que donen accés directe al Mundial.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut