Barça

Neymar: "Si parlem de futbol, Messi és el millor i es mereix guanyar la Pilota d'Or"

El jugador brasiler del Barça ha repassat l'actualitat en una entrevista a GOL i ha confessat que els problemes amb Hisenda arran del seu fitxatge pel club blaugrana no l'afecten futbolísticament

Actualitzat

Neymar ha confessat en una entrevista a GOL que el seu únic candidat per guanyar la Pilot d'Or és el seu company al Barça Leo Messi i ha reconegut que la seva família no ho està passant gens bé pels problemes amb Hisenda arran del seu fitxatge pel club blaugrana tot i que a ell no l'afecten futbolísticament. "No sé qui guanyarà. Per a mi, només n'hi ha un. El millor, que és Leo. Si parlem de futbol, de jugar a futbol, Messi és el millor. Cristiano és un gran jugador, és un crac pel que ve fent en els darrers anys. Respecto molt Cristiano, però per a mi qui ho mereix és Leo", ha afirmat.

Dels problemes judicials derivats pel seu contracte, que han portat el FC Barcelona a inculpar-se per delictes fiscals, Neymar té aquesta idea: "Futbolísticament no m'afecta dins el camp ni en els entrenaments. Perquè quan vinc a jugar o a entrenar-me m'oblido de tot i em concentro en el meu treball".

"Les persones parlen moltes coses que no tenen res a veure, perquè no saben el que va passar de veritat. Comencem amb les notícies i hi ha moments en què no aguantes. No ho dic per mi, sinó pel pare i la mare. Estic acostumat amb la pressió i amb gent parlant coses dolentes. Però la meva família, no. Però la gent que parla d'això, que posa aquestes coses, no ho pensa. Només parlen i de l'altra banda hi ha éssers humans. Hi ha persones que tenen cor, que tenen sentiments. Per la meva família sí hi ha hagut moments complicats", ha admès.

Neymar també ha analitzat el recent empat contra el Reial Madrid en el clàssic al Camp Nou i té la sensació que el Barça va desaprofitar una "oportunitat perduda". "Vam perdre dos punts. Teníem el partit pràcticament guanyat i al final vam encaixar aquest gol. Queda molta Lliga encara. No hem d'estar amb els ulls posats en el Madrid. L'any passat teníem onze punts d'avantatge amb el segon i vam guanyar la Lliga gairebé a l'últim partit. És una Lliga molt difícil. El primer, el segon i el tercer no poden estar tranquils mai", ha assegurat.

Sobre les crítiques del joc blaugrana, Neymar ha estat contundent: "Crec que no ha canviat l'estil. El Barcelona té la seva filosofia. Crec que no canviem res. Venim d'uns partits en què no ho vam fer bé, i tothom parla de coses que pensen que no són correctes, i no. El Barcelona segueix sent el Barcelona i seguirà sent-ho."

De l'accident aeri dels seus compatriotes, l'equip brasiler del Chapecoense, Neymar ha reconegut que assimilar la tragèdia li ha estat difícil "perquè tenia amics allà en el vol". "Em sento com ells. He passat bona part de la meva vida en un avió, i la seguiré passant molts anys més, i em poso al seu lloc, en el de les víctimes, en el de les famílies", ha conclòs.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut