Neymar allargarà la seva estada al Brasil després de guanyar l'or olímpic (EFE)
Barça

Neymar retarda la seva incorporació al Barça amb permís de Luis Enrique

El davanter brasiler, tocat en un turmell i convocat amb la selecció "canarinha", allarga el seu permís fins després de l'aturada de la Lliga

Actualitzat

Després de penjar-se l'or olímpic amb la selecció brasilera, Neymar ha obtingut el permís de Luis Enrique per retardar la seva incorporació a la disciplina del Barça. El crac brasiler, que ha sigut fonamental en la consecució de l'or olímpic per part de la "canarinha", havia d'incorporar-se aquest dimecres als entrenaments del Barça.

L'extrem blaugrana, que pateix d'un cop en un turmell després de la final olímpica, ha estat convocat per la selecció absoluta brasilera i hauria hagut de tornar al seu país la setmana que ve per jugar dos partits de la selecció absoluta, a l'Equador (1 de setembre) i a casa davant Colòmbia (6 de setembre). Neymar s'estalvia d'aquesta manera dos viatges transoceànics però, això sí, es perd també la segona jornada de Lliga del Barça, a San Mamés, davant l'Athletic.

En canvi, a Rafinha sí que se l'espera dimecres. Tot i jugar també el torneig olímpic amb el Brasil, el menor dels Alcántara no ha estat convocat amb l'absoluta, i per tant, no té motiu per allargar la seva estada al Brasil.

El fet que Luis Enrique hagi autoritzat el retard de Neymar en la incorporació també es pot llegir com una mostra de confiança en el bon inici de temporada que està protagonitzant Arda Turan.

 

Anar al contingut