Barça

Neymar passa pàgina de la derrota davant del PSG i ja pensa en la remuntada al Camp Nou

El davanter del FC Barcelona ha penjat un engrescador missatge a Instagram
Neymar (Foto: Instagram)

Neymar (Foto: Instagram)

Després de la desfeta de dimarts per 4 a al camp del PSG en el primer partit de l'eliminatòria de vuitens de la Lliga de Campions contra l'equip francès, el davanter del FC Barcelona Neymar es va mostrar abatut davant dels mitjans del seu país.

El brasiler va admetre que "va ser un partit atípic. Els mèrits són del PSG. Van fer un gran partit, ens van marcar molt bé i van arribar bé a la nostra porteria. Ara només queda pensar en el pròxim partit, mirar què podem fer i intentar remuntar. És molt difícil, pràcticament impossible, però no podem desistir".

Respecte a la possibilitat d'una remuntada al partit de tornada, Neymar que reconèixer que "és molt difícil preparar un partit així. Estem amb 4 gols de desavantatge. Crec que mai he passat per aquesta situació, així que no puc respondre aquesta pregunta".

Aquest dimecres al matí, però, després d'haver paït la derrota durant la nit, el davanter ha començat a preparar-se anímicament per la remuntada. Així ho demostra el missatge que ha penjat a Instagram: "Quan tens un 1% de possibilitats tens un 99% de fe".

 

 

Enquanto houver 1% de chance, teremos 99% fé 🙏🏽🙌🏽

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

 

NOTÍCIES RELACIONADES