Futbol internacional

Neymar, multat amb 1,2 milions de dòlars per un tribunal del Brasil per evasió fiscal

El jugador brasiler del PSG va actuar de "mala fe" amb les seves gestions per intentar bloquejar un procés al que s'enfronta per evasió fiscal

Actualitzat

Un tribunal de segona instància del Brasil ha imposat una multa de 3,8 milions de reals (1,2 milions de dòlars) a Neymar per considerar que va actuar de "mala fe" amb les seves gestions per intentar bloquejar un procés al que s'enfronta per evasió fiscal.

La multa s'estén a l'astre de la selecció brasilera i el PSG francès, als seus pares i tres de les empreses que administren la carrera del futbolista, segons han informat aquest dijous fonts judicials.

La sanció va ser imposada el dimarts per la Tercera Sala del Tribunal Regional Federal de la Tercera Regió del Brasil, en un procés pel qual la justícia va determinar en setembre del 2015 un embargament de 192,7 milions de reals (uns 60 milions d'euros) en béns del davanter per garantir el pagament dels impostos que suposadament devia.

El valor de la multa correspon al 2% del valor que el Fiscal federal de Brasil espera rebre de Neymar per impostos evitats i multes.

Anar al contingut