Neymar, amb la seva germana Rafaella
Barça

Neymar, l'estrella de la festa d'aniversari de la seva germana Raffaella a Sao Paulo

El jugador brasiler del Barça, amb permís del club, va assistir a la festa d'aniversari de la seva germana Raffaella en una discoteca de Sao Paulo

Actualitzat

El futbolista brasiler del Barça Neymar va ser l'estrella dilluns a la nit de la festa d'aniversari de la seva germana Rafaella, celebrada en una discoteca de la ciutat de Sao Paulo, segons informa aquest dimarts la premsa local.
  
El davanter blaugrana, lluint un barret, va aparèixer en fotografies a les xarxes socials i a la premsa rosa amb amics i amb la seva germana, que feia 19 anys, en una discoteca del barri de Vila Olimpia, a la zona sud de Sao Paulo.
  
El jugador va aconseguir un permís de quatre dies per assistir a l'esdeveniment familiar a causa que estava sancionat per acumulació de targetes grogues, la qual cosa el va apartar del partit de diumenge passat en què els blaugrana van derrotar el Rayo Vallecano per 6-1 al Camp Nou. "Ell ha de tornar demà (per aquest dimarts)", va dir el pare del futbolista, Neymar Silva, al portal de notícies UOL.
  
L'agent del jugador, Wagner Ribeiro, va argumentar que el viatge a Sao Paulo corresponia a dies de descans i va descartar que el futbolista hagués viatjat a Sao Paulo en un avió particular, com va especular la premsa brasilera. Entre la llista d'invitats famosos a la festa de la germana de Neymar estaven els cantants brasilers Anitta, Latino, MV Gui i Mc Guimé.

Anar al contingut