Barça

Neymar Jr: "Des que estic al Barça he canviat el meu joc i la meva vida"

Neymar Jr ha complert 100 partits amb la samarreta blaugrana i aprofitant l'efemèride ha explicat com es troba al Barça en la seva tercera temporada i quins són els seus objectius

Actualitzat

Neymar ha parlat dels 100 primers partits com a blaugrana, i de la relació especial que ha forjat amb Messi en aquest temps en una entrevista a Barça TV. El davanter blaugrana afirma ser "molt feliç" al FC Barcelona on assegura que la seva adaptació "ha estat molt fàcil. Tot ha ajudat: el Club, els companys, la ciutat, la família...". Amb només 23 anys, el brasiler encara la seva tercera temporada al club on ja s'ha convertit en un dels tres puntals de la davantera.

Neymar reconeix que ha de seguir millorant com a jugador ajudant els seus companys per guanyar el màxim de títols possibles: "Hem de fer més que fins ara per superar els rivals". "He canviat el meu joc i la meva vida, tot cap a millor", explica el brasiler a l'entrevista en la qual també assegura que la relació amb Messi i Suárez "és d'amistat". "La gent deia que no tindríem bona relació, però jo sabia que no seria així", sentencia.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut