Barça

Neymar Jr creu en la segona remuntada a la Champions: "Ho podem tornar a fer"

L'exjugador brasiler Zico ha entrevistat el davanter del Barça, que assegura que creu en la remuntada: "El 99% és córrer, tenir fe i, si Déu, vol llavors arribaran els gols."

Actualitzat

El davanter del FC Barcelona Neymar creu en la remuntada davant la Juve. El davanter ha rebut la visita de l'exjugador brasiler Arthur Antunes Coimbra "Zico" que l'ha entrevistat per al canal Esporte interactivo abans del partit de Champions contra la Juventus. 

Neymar ha volgut enviar un missatge optimista a l'afició blaugrana: "Hem de creure que podem fer-ho, ho podem fer, ja ho vam fer una vegada i ho podem fer una altra vegada". I és que el davanter brasiler està segur dels seu equip i companys i assegura que "crec que l'equip i en el potencial que tenim. Tenim molt poc a perdre i molt a guanyar. Cal sortir a donar el màxim i si tot va bé pot haver remuntada de nou". 

Tot i l'esperança el blaugrana sap que el partit contra la Juventus no serà fàcil. Recordem que els de Luis Enrique van perdre a Torí per 3-0, però Neymar considera que la situació abans de jugar davant el PSG era similar o fins i tot pitjor: "Teníem un 1% de possibilitats de passar, però el 99% és córrer, tenir fe i si Déu vol llavors arribaran els gols". Veurem que passa el proper dimecres. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut