Neymar celebra el segon gol davant el PSG enfilant-se a l'esquena de Dani Alves (Reuters)
Barça

Neymar ja suma 30 gols amb el Barça aquesta temporada, el doble que la passada

El davanter brasiler ja ha doblat les xifres anotadores que va assolir en la seva campanya de debut com a blaugrana i arriba en plena forma al punt on es decideixen els títols

Eloi SansaActualitzat

Si fa mesos, o fins i tot setmanes, els adversaris identificaven el perill del Barça amb el nom d'un sol jugador, Leo Messi, a poc a poc s'han de rendir a l'evidència que l'ofensiva blaugrana té diferents recursos, i que tots són poderosos. El trident d'atac format pel mateix Messi, Luis Suárez i Neymar està assolint un grau de maduresa que el fa un dels millors atacs, si no el millor, del panorama futbolístic.

El davanter brasiler, que va arribar la temporada passada amb l'etiqueta de "futur millor jugador del món", ha superat amb escreix les prestacions del seu exercici de debut, quan va marcar 15 gols entre totes les competicions. Enguany, quan encara falten 9 o 10 partits -depenent de si el Barça arriba o no a la final de la Champions- el brasiler ja suma 30 gols: 18 a la Lliga, 6 a la Copa i 6 més a la Champions. Amb especial menció per al París Saint-Germain, la seva víctima predilecta, a qui Neymar ha marcat 5 gols en 4 partits.

Tot i els seus evidents gestos de disconformitat en alguna ocasió en què ha estat substituït, Neymar ha anat trobant el seu paper en el Barça, on no és la referència d'atac indiscutible com en la selecció brasilera, però sí la tercera part d'un trident d'autèntic luxe.  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut