Neymar ha aterrat a París en un vol privat sota una gran expectació (@PSG_inside)
Futbol

Neymar ja és a París i farà la seva primera roda de premsa com a jugador del PSG

El brasiler arriba a París com a nou jugador del PSG i farà una roda de premsa a les 13:30 h que es podrà seguir en directe per Esport3

RedaccióActualitzat

Neymar ha agafat un avió rumb a París a primera hora del matí, acompanyat pel seu pare, l'assessor Wagner Ribeiro i una muntanya de maletes. Aquest divendres, el ja exjugador del Barça aterra a la capital francesa amb la intenció de començar una altra etapa amb "nous reptes" com ja va manifestar en el seu comiat.

El brasiler no ha volgut fer cap declaració i tan sols s'ha limitat a fer el símbol amb la mà que va popularitzar Ronaldinho i que Neymar ha fet servir a títol de comiat. Darrere seu, el pare del que serà el nou '10' del PSG s'ha limitat a declarar que "ha estat la voluntat del meu fill i l'he de respectar".

 

A les 13.30, Neymar, acompanyat pel president de l'equip francès, Nasser al-Khelaifi, compareixerà en roda de premsa en la seva presentació com a nou jugador del París Saint-Germain. Aquesta roda de premsa es podrà veure en directe per Esport3. Dissabte, a les 14.30, abans del partit de la primera jornada de la Ligue 1 davant de l'Amiens, el brasiler serà presentat davant de l'afició al Parc dels Prínceps en un acte multitudinari.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut