Sergio Ramos i Neymar, en una imatge d'arxiu (EFE)
Sergio Ramos i Neymar, en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

Neymar i Sergio Ramos no poden veure una targeta groga aquest cap de setmana si volen jugar el clàssic

Els dos jugadors, importants per als seus equips, es troben a una amonestació de tancar el cicle i haver de complir un partit de suspensió

Actualitzat

El FC Barcelona, amb la classificació per als vuitens de la Lliga de Campions com a primer de grup ja assegurada, visitarà aquest diumenge la Reial Societat (20:45) en partit de la jornada 13 de Lliga. Una sortida complicada des que l'equip basc va tornar a Primera. En les últimes 6 temporades, els blaugrana només han pogut sumar un punt a Anoeta (cinc derrotes i un empat).

El tècnic Luis Enrique Martínez afronta una difícil decisió: alinear el seu trident màgic o reservar Neymar. El davanter brasiler ha vist 4 targetes grogues a la Lliga, en els partits contra Leganés, València, Granada i Sevilla. Si davant la Reial Societat en veiés una altra, no podria jugar el dissabte 3 de desembre al Camp Nou, contra el Reial Madrid.

Una situació ben diferent de la viscuda dimecres al Celtic Park de Glasgow, on el davanter precisament va forçar una targeta groga que el deixava fora de l'intranscendent duel de l'última jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions per arribar net als vuitens.

L'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, té el mateix dilema amb Sergio Ramos, que va veure 4 targetes grogues en les 6 primeres jornades de Lliga. Dissabte, el líder de la Lliga rep l'Sporting. El central, després d'un mes i mig de baixa per lesió, necessita minuts per arribar en plena forma al partit decisiu. Tot i que, si és amonestat, se'l perdrà.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut