Neymar i Rakitic forcen la targeta a Glasgow i arribaran nets als vuitens de Champions

Els dos futbolistes es perdran el partit intranscendent de l'última jornada de la fase de grups, en la visita al Camp Nou del Borussia Mönchengladbach

Marc BéjarActualitzat

El Barça va fer la feina a Glasgow. A més de sumar els tres punts en la victòria contra el Celtic (0-2), que li permet accedir als vuitens com a primer de grup, Luis Enrique es va assegurar la disponibilitat de dues peces clau. Neymar i Ivan Rakitic van forçar la tercera groga en la màxima competició europea i passaran nets de targetes, a la següent ronda de la Champions.

Neymar va ser amonestat després d'una picabaralla amb el lateral del Celtic, Lustig, amb qui va mantenir un intens frec a frec durant tot el partit. Un cop vista la targeta, Luis Enrique va preferir evitar riscos i el va subsituir, a falta d'un quart d'hora, per Arda Turan. Per la seva banda, Ivan Rakitic va aconseguir el seu propòsit a les acaballes del partit després de tallar un contraatac que l'àrbitre, Daniele Orsato, va castigar amb la desitjada groga.

Els dos futbolistes compliran cicle de sanció en la visita del Borussia Mönchengladbach al Camp Nou en l'última jornada de la fase de grups de Champions. Un partit que, un cop assegurat l'accés a vuitens com a primers de grup per l'empat del Manchester City a Alemanya, s'ha convertit en intranscendent. Serà una bona oportunitat perquè el tècnic asturià doni descans als futbolistes amb més càrrega de minuts.