Futbol

Neymar i Messi arriben junts al Brasil abans d'enfrontar-se amb les seves seleccions

Els dos cracs del Barça es veuran les cares aquest dijous en el partit de la fase de classificació per al Mundial de Rússia que enfrontarà el Brasil i l'Argentina

Marc BéjarActualitzat

Leo Messi i Neymar segueixen demostrant la seva connexió dins i fora el camp. Els dos futbolistes del Barça, juntament amb Mascherano, han viatjat junts fins al Brasil, on la canarinha rebrà la visita de l'Argentina en el clàssic del futbol sud-americà. Els tres blaugranes disputaran aquest dijous el partit de classificació pel Mundial de Rússia 2018.

Els tres futbolistes han arribat de matinada a Sao Paulo en un vol procedent de Barcelona i s'han desplaçat fins a Belo Horizonte amb l'avió privat de Neymar, després que el seleccionador argentí, Edgardo Bauza, donés permís als seus dos jugadors. Les dues seleccions es veuran les cares per segon cop en les eliminatòries sud-americanes després de l'empat de la primera volta (1-1).

Després de deu partits, el Brasil és líder del grup amb 21 punts, cinc més que l'Argentina, que en aquests moments no aconseguiria el bitllet per a la cita mundialista. Aquest dijous, però, la "Verde-Amarela" haurà de superar, a més, els fantasmes del passat. Per primer cop després de la derrota per 1-7 contra Alemanya, tornaran al fatídic escenari del Mineirao, on esperen treure's l'espina que els va quedar clavada en el Mundial del 2014.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut