Neymar ha marxat cap a la Xina tot sol en un vol privat per complir amb uns compromisos comercials
Barça

Neymar fa les maletes i viatja tot sol cap a la Xina per complir amb uns compromisos comercials

El brasiler es desmarca del retorn de l'expedició blaugrana a Barcelona per participar en uns actes publicitaris que el Barça tenia acordats amb un espònsor xinès

Actualitzat

Després de la victòria del Barça sobre el Madrid en el clàssic de pretemporada que s'ha disputat aquesta matinada a Miami, les càmeres de TV3 han pogut captar la imatge de Neymar amb la seva maleta abandonant l'estadi per anar cap a l'aeroport i agafar tot sol un vol privat que el porta rumb a la Xina per complir amb uns compromisos comercials que el Barça ja tenia tancats de feia mesos. Al mateix temps, els seus companys han tornat tots junts cap a Barcelona.

El camí de Neymar i el del conjunt blaugrana se separen per unes qüestions que ja estaven previstes de feia temps i que no haurien resultat estranyes si no fos pel context enrarit pel traspàs del brasiler al PSG, ja gairebé fet i que no para d'alimentar les sensacions agredolces.

Sense anar més lluny, en acabar el partit, el seu company al vestidor Ivan Rakitic ha dit que "tant de bo no marxi" i l'entrenador acabat d'arribar, Ernesto Valverde, també ha deixat molt clar que compta amb ell i que "aquest any ha d'ajudar el Barça en moltes coses". Malgrat això, davant les preguntes insistents dels periodistes, el tècnic extremeny ha acabat tancant el tema amb un "encara no ha passat, ens hem d'esperar".

També han sorprès les declaracions de Sergio Ramos, que ha admès que, si Neymar se'n va, "trauria un problema al Reial Madrid, perquè en els partits clau no seria ell qui marcaria la diferència".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut