Futbol

Neymar: "Estic en el millor moment de la meva carrera"

El davanter blaugrana confessa que es troba en un moment dolç però no es veu a l'altura de Messi o Cristiano Ronaldo

Actualitzat

"Sóc molt feliç i espero continuar-ho sent durant molt de temps. Estic en el millor moment de la meva carrera. No parlo de xifres, parlo de joc". Així descriu Neymar el moment pel qual passa. Amb 25 anys, el davanter blaugrana ja és tot un referent al seu equip i especialment al seu país. Amb la classificació per al Mundial de Rússia gairebé a la butxaca, la "canarinha" rep el Paraguai aquesta pròxima matinada.

Neymar ha parlat de tot en la roda de premsa prèvia al partit, que es jugarà a Sao Paulo. Ha explicat que no es veu preparat per guanyar la Pilota d'Or. "Hi ha Messi i Cristiano, dos cracs que fa deu anys que estan a un nivell impressionant. Els admiro els dos i per això no m'agrada que m'hi comparin. Tinc la sort de compartir vestidor amb un d'ells, el millor jugador amb qui he jugat mai, i cada dia aprenc coses d'ell", ha comentat Neymar referint-se a l'argentí.

Preguntat per la premsa, el crac brasiler encara ha parlat més de la seva relació amb Messi: "Messi m'ha ajudat molt en aquests quatre anys al Barça, sobretot al principi, que vaig tenir moltes dificultats. Quan veus que se t'acosta el millor jugador del món, que té no sé quantes pilotes d'or, i et diu 'tu juga com saps i tingues calma que tot acabarà encaixant', aleshores saps que tot sortirà bé. Avui en dia tenim una relació meravellosa, som molt amics", ha explicat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut