Leo Messi torna a estar entre els finalistes a la Pilota d'Or (EFE)
Futbol

Messi i Luis Suárez, nominats a la llista dels 30 finalistes de la Pilota d'Or

El club més representat és el Reial Madrid, que aporta set jugadors: Marcelo, Sergio Ramos, Luka Modric, Toni Kroos, Karim Benzema, Isco Alarcón i Cristiano Ronaldo, que es perfila com a gran favorit per guanyar aquest guardó per cinquena vegada

Actualitzat

La revista francesa "France Football" ha donat a conèixer aquest dilluns els 30 finalistes al premi per la Pilota d'Or. I ho fet amb la mateixa fórmula de la passada edició: ha anat desvelant noms de cinc en cinc, fins a completar els 30.

Entre els 30 finalistes només hi ha dos jugadors del FC Barcelona: Lionel Messi i Luis Suárez. Però el club més representat és el Reial Madrid, que aporta fins a set jugadors: Marcelo, Sergio Ramos, Luka Modric, Toni Kroos, Karim Benzema, Isco Alarcón i Cristiano Ronaldo, que es perfila com a gran favorit per guanyar aquest guardó per cinquena vegada.

A part, també s'han assegurat un lloc en la llista l'exblaugrana Neymar (París Saint-Germain) i el jugador que més havia sonat per substituir-lo, Philippe Coutinho (Liverpool). Completen la relació Paulo Dybala i Gianluigi Buffon (Juventus), N'Golo Kanté i Eden Hazard (Chelsea), Jan Oblak (Atlètic de Madrid), David de Gea (Manchester United), Kevin de Bruyne (Manchester City), Dries Mertens (Nàpols), Edin Dzeko (Roma), Harry Kane (Tottenham), Robert Lewandowski i Matts Hummels (Bayern de Munic), Antoine Griezmann (Atlètic de Madrid), Sadio Mané (Liverpool), Radamel Falcao (Mònaco), Edinson Cavani i Kylian Mbappé (PSG), Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund) i i Leonardo Bonucci (Milan).

 

ARXIVAT A:
MessiLuis Suárez
Anar al contingut