Futbol

Neymar comparteix amb David Beckham un dia màgic a l'NBA a la pista dels Miami Heat

La baixa forçosa de Messi farà que totes les mirades se centrin ara en Neymar, sobre el qual recaurà el pes d'haver de mantenir el Barça al màxim nivell. De moment, al jugador blaugrana se l'ha vist de bon humor fent-se una foto amb David Beckham, amb aqui ha compartit un dia a l'NBA a la pista dels Miami Heat. Una foto a la qual s'apunta també el defensa brasiler David Luiz.

Actualitzat

La baixa forçosa de Messi farà que totes les mirades se centrin sobre el crac brasiler Neymar, sobre el qual recaurà el pes d'haver de mantenir el Barça al màxim nivell. Les primeres hores del blaugrana a Miami estan sent d'allò més productives, però encara no dins dels terrenys de joc. La comitiva del Brasil no es va voler perdre l'espectacle de l'NBA i va presenciar en directe la victòria dels Heat sobre els Bucks.

Neymar va ser un dels jugadors que s'ho va passar més bé. Amb unes  ulleres cridaneres dels Heat i molt actiu des del seient, el blaugrana va viure una tarda d'allò més entretinguda. A més, va tenir l'honor de coincidir amb David Beckham amb qui es va fotografiar a soles i també al costat dels seus companys.

L'exfutbolista anglès va anar a veure la selecció brasilera, que està concentrada a Miami, als Estats Units, on la matinada de dissabte a diumenge disputarà un amistós contra Hondures, un partit que Esport3 oferirà en directe a partir de la 1.30, hora catalana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut