Futbol, Barça

Neymar brilla amb el Brasil i fa un 'hat-trick' contra Sud-àfrica

El davanter blaugrana ha estat el jugador més destacat del partit amistós en què la 'canarinha' ha superat amb facilitat Sud-àfrica a l'estadi Soccer City de Johannesburg. Oscar, del Chelsea, i Fernandinho, del Manchester City, han completat el 0-5. Dani Alves ha jugat l'última mitja hora.

Neymar ha brillat amb força amb la seva selecció i ha aconseguit tres gols en un partit molt còmode per als de Luiz Felipe Scolari. Els brasilers han superat Sud-àfrica per 0 a 5, en un partit en què han jugat amb dues samarretes diferents: groga en la primera i blava en la segona. El jugador del Chelsea Oscar ha fet el primer gol en el minut 10. Poc abans d'arribar el descans, Neymar ha fet el segon i, només començar la segona, ha tornat a batre Williams.

Dani Alves ha entrat en el minut 57, en substitució del madridista Marcelo. El migcampista del Manchester City ha fet el 0-4 en el minut 78. Neymar ha completat el seu 'hat-trick' particular en el minut 90, quan ha aprofitat una assistència de cap de Jo després d'una centrada d'Alves.