Amb l'acord de conformitat, el FC Barcelona posa punt final al cas Neymar
Barça

L'Audiència Nacional fixa una fiança conjunta de 3,4 milions a Neymar, Bartomeu, Rosell i el Barça pel cas DIS

L'auto del jutge De la Mata de l'Audiència Nacional obre la vista oral del judici i fixa una fiança a Neymar, Bartomeu, Rosell i el Barça de 3,4 milions d'euros per un presumpte delicte d'estafa i corrupció en els negocis. Ara els acusats tenen 10 dies per presentar escrits d'acusació i defensa

Actualitzat

El jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata ha emès l'auto del judici oral contra Neymar da Silva, l'actual president del Barça, Josep Maria Bartomeu i  el seu predecessor en el càrrec, Sandro Rosell, entre altres, per presumpta estafa i corrupció en els negocis arran del fitxatge del davanter brasiler pel Barça, l'estiu del 2013. També són imputats per aquest cas els pares del jugador, el Santos, club d'origen del futbolista, i Odílio Rodrigues, expresident d'aquesta entitat. La data encara no ha estat fixada.

En l'obertura del judici oral, el jutge ha fixat una fiança conjunta de 3,4 milions d'euros en concepte de responsabilitat pecuniària a Bartomeu, Rosell, el Barça, el Santos i Odílio Rodrigues. Aquesta és la quantitat que s'estima que hauria hagut de percebre l'empresa DIS, propietària del 40% dels drets del jugador en el moment en què es va concretar el seu fitxatge pel Barça.   

 

Anar al contingut