Les dades dels gols de Neymar en aquesta infografia
Barça

Neymar assumeix un nou rol més protagonista i ja és a només un gol dels 100 amb el Barça

El brasiler arribarà al centenar de dianes com a blaugrana si marca aquest diumenge contra el València. De moment, n'ha fet 63 a la Lliga, 21 a la Champions, 14 a la Copa i un a la Supercopa d'Espanya.

Jordi GrauActualitzat

A la Champions, Neymar va fer un pas endavant contra el París Saint-Germain. El brasiler ha assumit un nou rol molt més protagonista. Diumenge, a la Lliga i contra el València, podrà reaparèixer, després de l'absentar-se a Riazor, i tindrà un nou desafiament: marcar el gol número 100 amb el Barça.

Des que va arrencar el 2017, la seva prestació ha estat extraordinària. En els últims partits, a més, ha superat amb nota l'assignatura pendent del gol. Si marca contra el València, Neymar farà el seu gol número cent amb el Barça. Fins ara, n'ha fet 63 a la Lliga, 21 a la Champions, 14 a la Copa i un a la Supercopa d'Espanya; el primer, el dia que es va estrenar. Dels 99 gols, 70 els ha fet amb la cama bona, la dreta; 23 amb l'esquerra, i només sis amb rematades de cap.

Les seves víctimes preferides, a la Lliga, són l'Athletic Club i el Vila-real (els ha fet 8 gols a cadascun) i, a Europa, esclar, el París Saint-Germain: 7 gols en 6 partits. En tota la història del club, només dos brasilers han superat la xifra dels cent gols: Evaristo en va fer 105, i Rivaldo, 130. El millor Neymar va camí de batre tots els registres. Diumenge té un altre repte per superar: marcar el seu primer gol al València.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut