Barça

Neymar assumeix els galons de Messi i és el nou "pichichi" de la lliga després del seu primer pòquer amb el Barça

Amb la baixa de Messi, el brasiler va assumir els galons de crac i va liderar el treballat triomf blaugrana contra el Rayo amb quatre gols, que el situen com a màxim golejador del campionat, i l'assistència del cinquè a Luis Suárez

David CarballoActualitzat

Neymar va ser ahir el referent del Barça en la victòria blaugrana sobre el Rayo per 5 a 2 al Camp Nou. Amb la baixa de Messi, el brasiler va assumir els galons de crac i va liderar el treballat triomf blaugrana amb quatre gols i l'assistència del cinquè. Una actuació estel·lar que va acabar amb el seu primer pòquer amb la samarreta barcelonista i que el situen com a nou "pichichi" del campionat amb vuit dianes en les vuit primeres jornades, dues més que els seus immediats perseguidors, els madridistes Cristiano Ronaldo i Karim Benzema.

Neymar va ser un autèntic maldecap per a la defensa d'un Rayo que no va trobar la manera de frenar-lo. El brasiler, amb el marcador en contra, es va posar l'equip a l'esquena, va assumir la responsabilitat i va liderar la remuntada. De les seves botes es van iniciar les jugades que van acabar en els dos primers gols del Barça, dos penals comesos per Llorente i Nacho que ell mateix es va encarregar de transformar des dels 11 metres.

En la represa, quan més malament ho estaven passant els de Luis Enrique davant un Rayo que estava fent mèrits per fer l'empat, Neymar va aparèixer amb dos gols consecutius i una assistència a Luis Suárez per fulminar l'atreviment dels homes de Paco Jémez, que van acabar els 90 minuts amb més possessió que els blaugrana.

La colossal actuació del brasiler va servir per tapar les carències defensives d'un Barça que ja ha encaixat els mateixos gols a pilota parada que en tota la temporada passada i que a la segona part va veure com el Rayo va ser superior. Dues aturades providencials de Claudio Bravo van evitar l'empat visitant i van donar aire a un Barça que ja es pot centrar a preparar la visita al camp del BATE Boríssov en la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut