Neymar ha notat molèsties en un entrenament (Reuters)
Barça

Neymar arrossega unes molèsties musculars, però estarà a punt per jugar contra l'Uruguai

El davanter del Barça ha passat proves mèdiques en un hospital de Teresópolis que han descartat que tingui cap lesió, segons ha informat la Confederació Brasilera de Futbol en un comunicat

Actualitzat

Neymar ha passat unes proves mèdiques en un hospital de Teresópolis després de notar unes molèsties musculars durant un entrenament de la selecció brasilera. El davanter del Barça va notar dolor i va encendre totes les alarmes però la Confederació Brasilera de Futbol ha emès un comunicat oficial on descarta que el jugador pateixi cap lesió i assegura que estarà a punt per al partit de divendres contra l'Uruguai, corresponent a la fase de classificació del mundial del 2018.

"Neymar va sentir molèsties musculars i l'hi va comunicar al metge de la selecció, Rodrigo Lasmar, que el va acompanyar a fer-se proves a Teresópolis. Neymar va ser sotmès a un examen, que no va revelar cap lesió. L'atacant podrà seguir entrenant-se i estarà a punt per al partit davant l'Uruguai", explica el comunicat de la CBF.

Després de les proves mèdiques, Neymar va participar amb normalitat a la segona sessió d'entrenament i sembla que podrà jugar contra l'Uruguai, on s'enfrontarà al seu amic i company al Barça Luis Suárez.

Anar al contingut