Barça

Neymar: "Arribem bé al clàssic i serà una final"

El davanter brasiler, estrella convidada en la presentació de la 15a edició del MIC, considera que la tripleta ofensiva del Barça és millor que la mediàtica BBC i està convençut que tenen equip per somiar amb el triplet

Actualitzat

Neymar ha fet broma aquest dimecres amb el partit del Reial Madrid a la Champions a la presentació del MIC, el torneig internacional de futbol base que es disputa del 31 de març al 5 d'abril a la Costa Brava i que arriba a la 15a edició. A preguntes del periodista de TV3 Lluís Canut, el crac brasiler del Barça ha admès entre rialles que li hauria agradat que el partit del Bernabéu hagués durat 10 minuts més i que el clàssic els arriba en un bon moment de forma. "Arribem bé i serà una final", ha assegurat.

Neymar considera que el trident ofensiu que formen amb Luis Suárez i Messi és millor que la mediàtica BBC del Reial Madrid firmada de Bale, Benzema i Cristiano i està convençut que el Barça té equip amb suficient potencial per somiar amb el triplet aquesta temporada. "Ens entrenem molt fort, la nostra relació dins del camp ajuda en tot. L'ambient al vestidor és espectacular", ha explicat.

Per al partit de dissabte al camp de l'Eibar, Luis Enrique no podrà comptar amb Sergio Busquests, lesionat, ni tampoc amb Jordi Alba i Dani Alves, tots dos sancionats.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut