Neymar i Dani Alves, a casa de Leo Messi

Les fotos publicades a les xarxes socials continuen la broma de Gerard Piqué sobre el fixatge de Neymar

Suárez, Neymar i Messi a Barcelona (instagram @leomessi)

El brasiler Neymar Jr ha passat el seu dia lliure a Barcelona amb Dani Alves, i han aprofitat per retrobar-se amb antics companys d'equip.

Juntament amb Neymar i Alves, hi eren en aquesta trobada els blaugranes Messi, Luis Suárez, Gerard Piqué, Ivan Rakitic i Douglas.

Així ho han mostrat els jugadors a les xarxes socials, amb fotos a casa de Leo Messi, fent broma amb comentaris relacionats amb la polèmica del brasiler Neymar abans del seu fixatge pel PSG.

 

Volvió @3gerardpique 😂😂😂

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

 

Amigos 🤙🏽

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

 

Aquesta trobada a casa de Leo Messi ha coincidit el mateix dia que el FC Barcelona ha enviat a la Reial Federació Espanyola de Futbol la demanda laboral que l'11 d'agost va interposar contra el jugador Neymar Jr davant del Jutjat Social de Barcelona, perquè la traslladi a la Federació Francesa de Futbol i a la FIFA als efectes legals oportuns. En aquesta demanda, el club blaugrana reclama al brasiler els 26 milions d'euros que va pagar el club corresponents a la prima de renovació, per incopliment de contracte, a més de 8,5 milions en concepte de danys i perjudicis, i un 10% addicional en concepte de mora.