Barça

"Newsweek" elogia joc del Barça i es pregunta en portada si és el millor equip de tots els temps

La segona revista setmanal més important editada als Estats Units, "Newsweek", dedica la portada d'aquest dilluns al recent campió de la Lliga de Campions, el FC Barcelona, i es pregunta si l'equip de Guardiola és el millor equip de tots els temps. D'altra banda, el president del Barça, Sandro Rosell, ha estat a Vilanova de Bellpuig per celebrar el 50è aniversari de la penya blaugrana d'aquesta localitat i ha evitat fer cap referència a l'actualitat esportiva del club.

Actualitzat
Aquest dilluns 13 de juny els lectors de la revista nord-americana "Newsweek" descobriran les raons per les quals el Barça de Guardiola comença a fer-se un lloc entre els grans equips de la història del futbol que han marcat una època. La publicació setmanal, que s'edita a Nova York i que és la segona més important darrere de "Time", presenta a la portada una foto de Guardiola mantejat pels seus jugadors i es pregunta: "Barça! El millor equip de futbol de tots els temps?" I a les pàgines interiors, el periodista Jimmy Burns desgrana les claus del conjunt de Pep Guardiola.

El reportatge elogia l'estil de joc del FC Barcelona que el fa únic. Destaca l'habilitat de tots els seus jugadors amb la pilota als peus, des de Messi, passant per Xavi i Iniesta, i també la capacitat d'adaptació de jugadors que no s'han format a les categories inferiors de Can Barça, com és el cas d'Alves, Mascherano, Abidal, o Villa, amb els que sí que han crescut a la Masia.

"Newsweek" compara un partit dels blaugranes amb una "coreografia", amb moviments constants de tots els futbolistes, i no s'oblida que el FC Barcelona estima la pilota al mateix temps que no perd l'objectiu essencial del futbol: anar a atacar per guanyar el partit. Evidentment, també es destaca la figura de Pep Guardiola dins l'èxit d'aquest equip, del qual reconeixen que ha estat l'impulsor d'un estil i esperit de treball que porta el seu segell.

Rosell, d'Andorra a Vilanova de Bellpuig

Si dissabte Sandro Rosell es va desplaçar fins a Andorra per celebrar el 50è aniversari de la penya blaugrana andorrana, avui el president del FC Barcelona ha anat a Vilanova de Bellpuig, on la penya local també celebrava les noces d'or, el mig segle des de la seva creació. En aquest acte amb els penyistes, Rosell ha evitat fer referència a l'actualitat esportiva del club i només ha explicat una anècdota curiosa que va tenir amb dos directius del Manchester United després de la final de Wembley. El Barça també ha aprofitat l'ocasió per tornar a la penya de Soses, localitat veïna, la senyera amb la qual Víctor Valdés va embolicar una de les orelles del trofeu de la Champions.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut