Thierry Neuville
Thierry Neuville en un tram del Ral·li de Suècia (Reuters)
Motor

Neuville acaba la primera jornada del Ral·li de Suècia com a líder sòlid

Latvala o Tanak completen el podi provisional, mentre que Ogier és cinquè i se li complica el triomf; Sordo cau al setè lloc

Actualitzat

Thierry Neuville consolida el lideratge del Ral·li de Suècia després de la disputa dels set trams de la primera etapa, mentre que l'espanyol Dani Sordo és setè, ja a 1:40,3. El belga ha estat el més ràpid en cinc dels trams i ha resistit les escomeses de Jari-Matti Latvala, al qual avantatja en la general a 28,1, distància que sense ser definitiva és molt important.

Latvala, el líder després de la primera superespecial de dijous, va recuperar el comandament al final del bucle matinal després que Neuville, que havia manat en les dues primeres especials del matí, tingués un impacte frontal del qual es va poder refer per acabar la jornada amb autoritat.

El podi provisional el tanca Ott Tanak, que ha guanyat l'última especial del dia, a 49,7, i que va arrabassar el lloc al britànic Kris Meeke, a 55,7.

A Sébastien Ogier, que ve d'una nova victòria a Montecarlo, se li ha complicat la victòria, ja que es troba cinquè a 55,7.

Sordo ha tingut un dia complicat. Després del tercer lloc de dijous ha perdut posicions des del primer moment d'aquesta etapa. Ha baixat fins a la quarta plaça i després a la setena després de patir un incident estrany, ja que part de la xarxa que porta dins del cotxe s'ha deixat anar i li ha limitat la visibilitat. El cantàbric ha acabat en el setè lloc.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut