Vidic lluita amb Giroud durant la jornada del 14 de febrer. (Foto: Reuters)
Futbol

Nemanja Vidic jugarà a l'Inter de Milà a partir de la propera temporada

L'Inter de Milà confirma el fitxatge de Nemanja Vidic, que s'incorporarà a l'equip a partir d'aquest estiu. El veterà central serbi, que sonava per al Barça, acaba contracte aquest estiu amb el Manchester United.

Actualitzat

L'Inter de Milà ha fet oficial el fitxatge de Nemanja Vidic, que s'incorporarà a l'equip a partir d'aquest estiu. El veterà central de 32 anys finalitza contracte amb el Manchester United aquest juny, i el mes passat ja va comunicar la seva intenció d'abandonar el club a final de temporada.

Nemanja Vidic ha vestit la samarreta dels "red devils" durant 8 temporades amb un palmarès envejable (5 Premier League; 1 Lliga de Campions i 3 Copes de la Lliga). La seva entrega, tant dins com fora del camp, li va valer la confiança d'Alex Ferguson, que el va escollir com a capità de l'equip l'any 2010.

L'actual tècnic del United, David Moyes, va confirmar que aquesta era una decisió mútua. El jugador sentia curiositat per explorar altres opcions i l'extensió del seu contracte no el va aturar. Per la seva banda, Erick Thohir, el magnat indonesi i propietari de l'Inter des del novembre passat, assegura a la web del club milanès que Vidic "serà una peça clau del gran equip que estem construint".  

Anar al contingut