Navarro, dubte per als pròxims partits per un fort cop a la cuixa dreta (EFE)
Bàsquet

Navarro s'afegeix a les baixes de Rice i Ribas per als pròxims partits del Barça Lassa

El club blaugrana ha informat aquest dimarts que el capità, amb un fort cop a la cuixa dreta, també és dubte per als pròxims partits del seu equip

Actualitzat

Després de la inesperada derrota en la final de la Supercopa Endesa contra l'Herbalife Gran Canària a Vitòria, el Barça Lassa de bàsquet afrontarà l'inici de la temporada oficial amb quatre baixes importants. Als problemes físics que arrosseguen Tyrese Rice i Pau Ribas, el club blaugrana ha informat aquest dimarts que el capità, Joan Carles Navarro, amb un fort cop a la cuixa dreta, també és dubte per als pròxims partits del seu equip.

El nou projecte del bàsquet blaugrana encapçalat per Georgios Bartzokas afrontarà les semifinals de la Lliga Catalana contra el Divina Seguros Joventut a Andorra amb quatre absències de pes en el joc exterior, tenint en compte que el tècnic grec tampoc no podrà comptar amb el finlandès Petteri Koponen, que es recupera d'un traumatisme cerebral provocat per un accident de trànsit.

Pocs dies abans de l'inici de la Lliga Endesa, al Barça Lassa, que rebrà la visita de l'ICL Manresa al Palau en la primera jornada, se li acumulen els problemes físics.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut